VABILO

k udeležbi na podporni skupini za starše otrok s posebnimi potrebami

V društvu Srečališče izvajamo projekt psihosocialne podpore za dolgotrajno bolne ter njihove svojce in v sodelovanju z Društvom za avtizem DAN! Maribor, organiziramo podporno skupino za starše v Mariboru.Skupina je namenjena treniranju čustvenih spretnosti, ki jih starši otrok s posebnimi potrebami še kako potrebujemo – tako za medsebojno komunikacijo, kot tudi za komunikacijo z otrokom/ci.Komu je skupina namenjena? Raje vam povem, komu ni: tistim, ki sami sebe ter ljudi, ki vas obkrožajo, že poznate do obisti ter želite, da vse v vašem svetu ostane točno tako, kot je.

Skupino bo vodila Ana Miletić, univ. dipl. psihologinja, specializantka integrativne relacijske psihoterapije, pod supervizijo profesorjev z oddelka za družinsko terapijo na DUC v Oslu. Norvežani imajo namreč dolgoletno prakso dragocene sistemske obravnave družin s posebnimi situacijami, ki daje bistveno boljše rezultate kot ločene specialistične obravnave med sabo slabo povezanih inštitucij.

Udeležba na skupini je brezplačna, pred vključitvijo v skupino pa mora voditeljica vsak par staršev spoznati. Individualni uvodni pogovori potekajo v Celju, naročite se na telefonski številki 041 454 415 ali na ana.miletic@hekata.si.Skupina naj bi pričela s srečanji v začetku maja, na voljo sta dva termina, o katerih se bomo z zainteresiranimi pogovorili in izbrali enega: sreda ob 19.00 ali petek ob 17.00 (vsak drugi teden).

Vabljeni na pustolovščino odkrivanja čudovitih notranjih pokrajin; lastnih, partnerjevih ter otroških.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.