DONACIJE

Dobrodelna akcija “S pony kolesi po Sloveniji”

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo SONCEKPTUJ5 na številko 1919

in prispevali boste 5 EUR za fizioterapijo, hipoterapijo, terapije v bazenu in organizacijo kolonij.

Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1 Slovenije, Telemacha in T-2, in sicer v obdobju od 1.4.2023 do 30.4.2023.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija:

Pogoji uporabe TELEMACH

Splošni pogoji SMS donacija T-2

Pogoji uporabe SMS Donacija_SONCEKPTUJ5_Telekom

A1 SMS DON-pogoji uporabe

Z dohodnino DONIRAJTE SONČKU – DRUŠTVU ZA CEREBRALNO PARALIZO PTUJ- ORMOŽ

Ali ste vedeli?

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni.

 

Namenite SONČKU – DRUŠTVO ZA CEREBRALNO PARALIZO PTUJ-ORMOŽ  1% vaše dohodnine.

Vsak državljan Republike Slovenije lahko sam razporeja, torej tudi Vi, komu naj pripada 1 % dohodnine, ki jo plačate državi. To pomeni, da nič dodatno ne plačate, temveč samo odločite, komu namenite 1 % dohodnine. V kolikor tega ne storite, denar od dohodnine ostane državi v celoti.

Društvo vključuje tudi vaše/naše krajane, in če ste v nas prepoznali novega upravičenca donacije, ki bo denar razporedil za izvajanje: zdravstveno-terapevtskih kolonij, fizioterapij, hipoterapij, terapevtskega plavanja, ročno spretnostnih delavnic, sprostitvenih zvočnih kopeli za osebe s cerebralno paralizo in drugimi oblikami oviranosti, lahko izpolnite priloženi obrazec donacija dohodnine – OBRAZEC (4)2023 in ga prinesite ali pošljite na naslov:

Društvo za cerebralno paralizo Ptuj-Ormož                                   

Osojnikova 9

2250 Ptuj

ali ga oddate na:

Finančni urad Ptuj

Trstenjakova ulica 2a

2250 Ptuj

Lahko pa to storite preprosto s klikom na naslednjo povezavo:

<iframe id=”enprocent_iframe” frameborder=”0″ width=”800″ height=”600″ style=”max-width:100%;” src=”https://www.cnvos.si/enprocent/embed/v2/?address=OSOJNIKOVA%20CESTA%209&city=Ptuj&name=SON%C4%8CEK%20-%20DRU%C5%A0TVO%20ZA%20CEREBRALNO%20PARALIZO%20PTUJ-ORMO%C5%BD&percent=1.0&postalCode=2250&taxNumber=29606756“></iframe><script src=”https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/iframe-resizer/4.3.2/iframeResizer.min.js“></script><script>iFrameResize({checkOrigin:false},’#enprocent_iframe’);</script>
 
S klikom na zgornjo povezavo dobite možnost, da si obrazec stiskate in ga potem pošljete ali prinesete k nam (ali na FURS), lahko pa izpolnite s svojimi podatki, nato pa preprosto kliknete na gumbek PODPIŠI IN POŠLJI CNVOS-u.

Za vašo podporo se Vam iz srca zahvaljujemo!☀

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.